google_recenze

Nejnovější články

Barvy roku 2023

Pantone Color Institut a Dulux každoročně v prosinci vyhlašují barvu roku a ani pro letošní rok tomu nebylo jinak.  Pro rok 2023 se jí dle Pantone stala Viva Magenta. Hluboká, silná, odvážná a sytá. I takto bychom mohli nazvat kombinaci růžového, červeného a fuchsiového odstínu, který letos vládne. Tato barva je inspirována karmínem, tedy přírodním barvivem, které se řadí mezi jedno z nejstarších a nejcennějších. Zároveň nás přenese například do parku plného rozkvetlých růží. Podle Pantone Color "podporuje experimentování a sebevyjádření bez zábran". (Kód barvy: 18-750)

 

Barvy roku 2023 flowers web.jpg

Značka Dulux letos zvolila méně nápaditou, za to všudypřítomnou barvu Obilný klas. Tato barva nás přenese na louky a pole naší krajiny. Světlý a hřejivý odstín nabízí skvělou kombinovatelnost s různými živějšími barvami. Můžete tak navodit pocit lučních květin a motýlů v obklopení obilných polí. Můžete tak doma podpořit jemnou, uklidňující a optimistickou atmosféru. (Kód barvy: G0.16.68)

          Rádi vám barvy namícháme dle vašeho přání. V našem centru tónování dostanete požadované odstíny na počkání již od 0,7 litru. Pokud již máte vybráno, zastavte se na našich prodejnách. A pokud ještě nevíte, jakou kombinaci zvolit, půjčíme vám domů vzorníky.

Autor: Kiššová Amálie

Zdroje: Pantone Color InstitutDulux, Fotobanka

Posted in: Tipy a triky

Leave a comment